mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
Haha Magten.
Velkommen til sønderjylland.
Ankom selv for 2 timer siden. INGEN sne på de store veje. Dejligt.
Hvis det gir storm og i sneer inde, så sig til ;D så kommer jeg med traktor bataljonen.
Velkommen til sønderjylland.
Ankom selv for 2 timer siden. INGEN sne på de store veje. Dejligt.
Hvis det gir storm og i sneer inde, så sig til ;D så kommer jeg med traktor bataljonen.
Tak tak :DSlettetBruger (20453) skrev:Haha Magten.
Velkommen til sønderjylland.
Ankom selv for 2 timer siden. INGEN sne på de store veje. Dejligt.
Hvis det gir storm og i sneer inde, så sig til ;D så kommer jeg med traktor bataljonen.
Tror ikke det bliver så slemt, heldigvis da :D
Men mojn og god jul ;)
...der netop har hevet sin bror, incl. bil, ud af en 2 meter høj snebunke, der var forsvundet 300 meter vej.
#57
Her på Møn har vi både et par M113, piranhaer samt nogle rimeligt terrængående militære lastvogne.
Et par af mine veninder køre lige nu rundt i en M113 for at komme ud til de ældre.
Her på Møn har vi både et par M113, piranhaer samt nogle rimeligt terrængående militære lastvogne.
Et par af mine veninder køre lige nu rundt i en M113 for at komme ud til de ældre.
Så var det ikke helt skævt, at jeg tænkte, at de ville stille dem til rådighed.
Bæltekæretøjer står generelt bedre fast på sne og is, men de har så vidt vides en kedelig form og lav frihøjde. Derfor vurderer jeg, at vores Pirahnaer er bedre til at køre i dyb sne netop pga. ovenstående.
Er det helt forkert?
Bæltekæretøjer står generelt bedre fast på sne og is, men de har så vidt vides en kedelig form og lav frihøjde. Derfor vurderer jeg, at vores Pirahnaer er bedre til at køre i dyb sne netop pga. ovenstående.
Er det helt forkert?
Jeg tror du har ret. Dog kan jeg berette om at M113 bliver til en 13 ton kælk når den skal lave en pludselig opbremsning.
Har set dem tage en tur i grøften af samme grund.
De kan dog rimelig nemt komme op igen :)
Har set dem tage en tur i grøften af samme grund.
De kan dog rimelig nemt komme op igen :)
En M113G3DK har større areal i kontakt med underlaget (bælter giver pænt meget CM² i kontaktfalde i forhold til hjul) så den er meget mere terrængående end et hjulkøretøj.
Selv når det kommer til at mose sig vej gennem sne (En Leopard 1A5-DK/2A5-DK med en mineskovl kan fjerne STORE mængder sne)...
Fordelen ved et hjulkøretøj er bedre højere fart og bedre brændstoføkonomi...på bekostning af terræn-mobilitet....
Også derfor at M113G3DK udskiftes med CV9035DK...og ikke MOWAG Piranha...da de ikke udfylder samme roller.
Rent faktisk skal MOWAG Piranha afløse Unimog & MAN lastbiler i DIB'en...ikke PMW'er ;)
Selv når det kommer til at mose sig vej gennem sne (En Leopard 1A5-DK/2A5-DK med en mineskovl kan fjerne STORE mængder sne)...
Fordelen ved et hjulkøretøj er bedre højere fart og bedre brændstoføkonomi...på bekostning af terræn-mobilitet....
Også derfor at M113G3DK udskiftes med CV9035DK...og ikke MOWAG Piranha...da de ikke udfylder samme roller.
Rent faktisk skal MOWAG Piranha afløse Unimog & MAN lastbiler i DIB'en...ikke PMW'er ;)
..der synes det her er sejt: http://www.dumpert.nl/mediabase/1266211/6a4136c2/d...
...der synes følgende anmeldelse af Pladderballes pølsevogn på torvet er sej:
Vi startede med en let anretning, der på menukortet stille og roligt blev kaldt en krasser. Et friskbagt konvolutbrød blev lukket op og fyldt med hvad den utrænede gane bare ville kalde for sennep. Kenderen imidlertid kunne glæde sig over denne moutarde forte, som nok havde bid, men alligevel klædte hors d’oeuvrens anden hovedingrediens, en fint afstemt sauce tomat, forbilledligt.
Over det hele strøede en nænsom hånd en fælles hilsen fra urtehave og industrifriture den perfekte blanding af rå og ristede løg.
Den i øvrigt søde og opmærksomme betjening anbefalede at vi hertil nød en Harboe Cola, men vi valgte at stå fast på vores to lunkne chokolademælk - og det var godt. De var udsøgt tempererede, ikke for varme og ikke for kolde.
Så var det tid til hovedretten. Min ledsager valgte en "stor børge" og der skal du satenrendme se en kammerat, du. Sikke en børge! Serveret blev en oplevelse vi ikke kan nøjes med at kalde pølse.
Et stykke imiteret naturtarm var fyldt med en nænsomt rørt fars, og gu' var der kød i - men fint afstemt af fedtafpuds kom den ikke til at fremstå for tør.
Den havde fået lige hvad den skulle have, ikke for lidt og ikke for meget, og garneret som den var, med sortbrændte glødeskaller fra den urensede stegeplade, kunne den ikke undgå at bringe det kulfyrede Provencalske landkøkken i behagelig erindring.
Med ledsagende kuvertbrød blev det hele anrettet på et rektangulært stykke pergamentpapir som også gav plads for de supplerende dips.
Selv valgte jeg en hot dogs special og den blev tilberedt ved bordet. Op af kogende vand, som efterhånden havde været i brug så længe at man måtte tale om en fond, fremdrog køkkenchefen personligt et stykke tarm jeg ikke har set mage ved i hele min karriere som kulinarisk medarbejder.
Rynket og grålig lå den der i den rustfrie tang mens chefen spurgte "hva', skal det være med det hele?" Heh, dirrende af forventning gav jeg mesteren mit ja og han gik i gang.
Pølsen stedes til hvile på en aflang seng af opskåret, letbagt franskbrøddej, som forinden var blevet nænsomt smurt med en sauce remoulade, der var gul og smilende som solen.
Herefter blev den maskeret med en sand symfoni af både farver og smagsnuancer. Moutarde forten og sauce tomaten havde vi mødt før, men nu optrådte der også en lys, sødlig moutarde med en konsistens sådan nærmest som en silikonebaseret fugemasse.
Oven på det hele mikrometertynde skiver af cornichon, der havde ligget lige nøjagtigt så længe i kryddereddike, at man utvetydigt måtte snakke om en egentlig agurkesalat.
Jeg valgte dengang at nøjes med de fint snittede sommerløg og mine, omend meget høje, kulinariske forventninger blev ikke skuffede. Mødet mellem min gane og dette mesterværk var som et møde mellem elskende: en oral orgasme, der afstedkom konvulsiviske trækninger i både underansigt og maveregion. Et kulinarisk trip uden grænser.
Nu måtte vi drikke! Og mens min gæst valgte en sportsvand til børgen, var jeg ikke i tvivl. Jeg bad om en ananasvand, hvis kunstige, kemiske, tekniske, lidt malingagtige aroma klædte dette festmåltid perfekt.
Oplevelser af denne slags kommer man selvfølgelig til at betale for. 52 kroner lige ud lød den samlede regning og det må siges at være i orden. Blot må jeg dertil lægge udgiften for rensningen af min jakke, hvis venstre revers mødtes med overskudsvæde fra den saftspændte pølse.
Men den slags tager man gerne med, og det rokker ikke en tøddel ved de 5 pølsetænger som er mere end fuldt fortjente!
Vi startede med en let anretning, der på menukortet stille og roligt blev kaldt en krasser. Et friskbagt konvolutbrød blev lukket op og fyldt med hvad den utrænede gane bare ville kalde for sennep. Kenderen imidlertid kunne glæde sig over denne moutarde forte, som nok havde bid, men alligevel klædte hors d’oeuvrens anden hovedingrediens, en fint afstemt sauce tomat, forbilledligt.
Over det hele strøede en nænsom hånd en fælles hilsen fra urtehave og industrifriture den perfekte blanding af rå og ristede løg.
Den i øvrigt søde og opmærksomme betjening anbefalede at vi hertil nød en Harboe Cola, men vi valgte at stå fast på vores to lunkne chokolademælk - og det var godt. De var udsøgt tempererede, ikke for varme og ikke for kolde.
Så var det tid til hovedretten. Min ledsager valgte en "stor børge" og der skal du satenrendme se en kammerat, du. Sikke en børge! Serveret blev en oplevelse vi ikke kan nøjes med at kalde pølse.
Et stykke imiteret naturtarm var fyldt med en nænsomt rørt fars, og gu' var der kød i - men fint afstemt af fedtafpuds kom den ikke til at fremstå for tør.
Den havde fået lige hvad den skulle have, ikke for lidt og ikke for meget, og garneret som den var, med sortbrændte glødeskaller fra den urensede stegeplade, kunne den ikke undgå at bringe det kulfyrede Provencalske landkøkken i behagelig erindring.
Med ledsagende kuvertbrød blev det hele anrettet på et rektangulært stykke pergamentpapir som også gav plads for de supplerende dips.
Selv valgte jeg en hot dogs special og den blev tilberedt ved bordet. Op af kogende vand, som efterhånden havde været i brug så længe at man måtte tale om en fond, fremdrog køkkenchefen personligt et stykke tarm jeg ikke har set mage ved i hele min karriere som kulinarisk medarbejder.
Rynket og grålig lå den der i den rustfrie tang mens chefen spurgte "hva', skal det være med det hele?" Heh, dirrende af forventning gav jeg mesteren mit ja og han gik i gang.
Pølsen stedes til hvile på en aflang seng af opskåret, letbagt franskbrøddej, som forinden var blevet nænsomt smurt med en sauce remoulade, der var gul og smilende som solen.
Herefter blev den maskeret med en sand symfoni af både farver og smagsnuancer. Moutarde forten og sauce tomaten havde vi mødt før, men nu optrådte der også en lys, sødlig moutarde med en konsistens sådan nærmest som en silikonebaseret fugemasse.
Oven på det hele mikrometertynde skiver af cornichon, der havde ligget lige nøjagtigt så længe i kryddereddike, at man utvetydigt måtte snakke om en egentlig agurkesalat.
Jeg valgte dengang at nøjes med de fint snittede sommerløg og mine, omend meget høje, kulinariske forventninger blev ikke skuffede. Mødet mellem min gane og dette mesterværk var som et møde mellem elskende: en oral orgasme, der afstedkom konvulsiviske trækninger i både underansigt og maveregion. Et kulinarisk trip uden grænser.
Nu måtte vi drikke! Og mens min gæst valgte en sportsvand til børgen, var jeg ikke i tvivl. Jeg bad om en ananasvand, hvis kunstige, kemiske, tekniske, lidt malingagtige aroma klædte dette festmåltid perfekt.
Oplevelser af denne slags kommer man selvfølgelig til at betale for. 52 kroner lige ud lød den samlede regning og det må siges at være i orden. Blot må jeg dertil lægge udgiften for rensningen af min jakke, hvis venstre revers mødtes med overskudsvæde fra den saftspændte pølse.
Men den slags tager man gerne med, og det rokker ikke en tøddel ved de 5 pølsetænger som er mere end fuldt fortjente!
...der er på Newz.dk efter lang tid.
...der håber folk havde en god jul, og fik nogle gode gaver.
...der skal gøre huset klar til nytår's aften.
...der vil køre med sit nytårs fortsæt og navngive samtlige profiler på nettet til MayBleed, så de ikke hedder alt muligt andet blandet pis.
...der håber folk havde en god jul, og fik nogle gode gaver.
...der skal gøre huset klar til nytår's aften.
...der vil køre med sit nytårs fortsæt og navngive samtlige profiler på nettet til MayBleed, så de ikke hedder alt muligt andet blandet pis.
mikk4237880 (20479) skrev:....som købte spillet på Steam's jule tilbud.
Præcis ;) Det er et awesome spil!
...der hermed, frivilligt, har set sit sidste afsnit af So Ein Ding.
"Buhu, jeg kan ikke lave en anmeldelse uden at være subjektiv, så nu gør jeg lige grin med jer der har bedt mig om at være mere objektiv."
Ærgeligt at et ellers godt show med en vært der har viden på området til at lave nogle gode anmeldelser, skal ødelægges af selvsamme værts arrogante holdning.
"Buhu, jeg kan ikke lave en anmeldelse uden at være subjektiv, så nu gør jeg lige grin med jer der har bedt mig om at være mere objektiv."
Ærgeligt at et ellers godt show med en vært der har viden på området til at lave nogle gode anmeldelser, skal ødelægges af selvsamme værts arrogante holdning.
Kris (20490) skrev:...der er træt af at have propper i ørerne.
... der så vil anbefale at tage dem ud :D
arj, spøj til side, propper i ørene er pisse irriterende, men du må da kunne forsøge at trykudligne. Og hvis du ikke kan trykudligne pga. snot etc. så forsøg at rens lidt ud med noget næsespray, eller lign. og prøv igen. ;)
oxxy - har forsøgt i 4 dage nu at trykudligne, rense ørene og alt det andet. - er hverken snottet eller andet spændende. Har dog haft lidt feber. Er halvdøv på det ene øre og det er ikke så smart når man sidder i helpdesk. - Men jeg er blevet anbefalet at afprøve en næsespray selvom der ikke umiddelbart er noget snot - så det må jeg på jagt efter i dublin by når engang jeg får lov til at gå hjem. :)
Kris (20492) skrev:oxxy - har forsøgt i 4 dage nu at trykudligne, rense ørene og alt det andet. - er hverken snottet eller andet spændende. Har dog haft lidt feber. Er halvdøv på det ene øre og det er ikke så smart når man sidder i helpdesk. - Men jeg er blevet anbefalet at afprøve en næsespray selvom der ikke umiddelbart er noget snot - så det må jeg på jagt efter i dublin by når engang jeg får lov til at gå hjem. :)
Hvis dine luftkanaler fra næsen op til det indre øre er blokeret, f.eks. af slim, hvilket noget godt kunne tyde på. Så bruger dine muskler i øret alt oxygenen i det luft der er indespærret, og så bliver der dannet et undertryk og din trommehinde buer indad og kan ikke vibrere ordenligt, derfor bliver du "døv". Hvis en næsespray ikke virker, kan du prøve en næseskyldning, eller det gamle husmor-trik med noget dampende vand og et håndklæde. Hvis det ikke hjælper ville jeg besøge en ørelæge hvis jeg var dig.
Jeg havde på et tidspunkt en halsbetændelse, som stoppede mit ene øre helt i tre uger. Det var ærgerligt.
Daniel-Dane (20496) skrev:Jeg havde på et tidspunkt en halsbetændelse, som stoppede mit ene øre helt i tre uger. Det var ærgerligt.
Mange typer betændensler irriterer slimhinderne og kan give andledning til at luftvejene til ørene bliver stoppet. Dog kan man ofte gøre noget aktivt for at få dem renset, i stedet for at vente på naturen går sin gang.
...Der bestiller denne når jeg kommer hjem og kan måle om den passer ind mellem sofadimserne
http://www.ilva.dk/produkt/58701042/base?webgroupi...
http://www.ilva.dk/produkt/58701042/base?webgroupi...
SlettetBruger (20499) skrev:...Der bestiller denne når jeg kommer hjem og kan måle om den passer ind mellem sofadimserne
http://www.ilva.dk/produkt/58701042/base?webgroupi...
1800kr for en sortmalet træplade? Daaamn... Kunne de i det mindste ikke lige ha rundet hjørnerne eller bare et eller andet for at gøre den bare tilnærmelsesvis pæn.
ps. hvad er sofadimser hvis det ikke bare er sofaer?
edit: og så 36cm høj?!?!? nu blir jeg virkelig forvirret, hva fan kan man bruge et 36cm højt bord til?
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.