mboost-dp1
FOR HELVEDE HVOR ER DET KLAMT 2
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
Er der ikke flere herinde der arbejder på burgerking i jylland?
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1023...
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1023...
#1
Modsat på djævleøen, så har vi faktisk mere end én Burgerking i Jylland ;-)
Og der er faktisk flere Burgerking'er pr. indbygger i Aalborg, end i Køffenhavn...
Modsat på djævleøen, så har vi faktisk mere end én Burgerking i Jylland ;-)
Og der er faktisk flere Burgerking'er pr. indbygger i Aalborg, end i Køffenhavn...
#8
Det er rigtigt, men nu er der også mange, faktisk rigtig mange jyder der selv lugter af lort.
Det tror jeg nu mest er forbeholdt jyderne. Generelt set så tror jeg at københavnere er mere hygiejniske, da det her på sjæland er mere normalt at bade, børste tænder, bruge deo, og alt sådanne noget som vi ser som helt almindlige dagligdags ting.
Det er rigtigt, men nu er der også mange, faktisk rigtig mange jyder der selv lugter af lort.
Det tror jeg nu mest er forbeholdt jyderne. Generelt set så tror jeg at københavnere er mere hygiejniske, da det her på sjæland er mere normalt at bade, børste tænder, bruge deo, og alt sådanne noget som vi ser som helt almindlige dagligdags ting.
Og på djævleøen er folk lige så "gode" til geografi som Amerikanerne. De tror der lever vilde isbjørne i Nordjylland, selvom det kun er sælerne vi har.
De kan ganske enkelt ikke kende forskel på Nordjylland, og Grønland...
De kan ganske enkelt ikke kende forskel på Nordjylland, og Grønland...
#12 Det er skam helt seriøst. Der er ikke noget ondt i det.
En af grundene til at der ikke bliver badet så meget, er jo nok at de fleste jyder er windows brugere og når de så ikke lige er igang med at skovle lort eller tune traktoren, bliver de nød til at bruge alt deres tid på at fjerne viruser og andet skidt fra deres computere.
Vi burde faktisk lave en Linux promo tur rundt på de forskellige jyske kvægmarkeder og træktortræk for at forbedere hygiejnen i Jyland.
Jeg kan lige forestille mig overskriften her på newz :
Linux får de jyske blomsterne til at dufte igen.
En af grundene til at der ikke bliver badet så meget, er jo nok at de fleste jyder er windows brugere og når de så ikke lige er igang med at skovle lort eller tune traktoren, bliver de nød til at bruge alt deres tid på at fjerne viruser og andet skidt fra deres computere.
Vi burde faktisk lave en Linux promo tur rundt på de forskellige jyske kvægmarkeder og træktortræk for at forbedere hygiejnen i Jyland.
Jeg kan lige forestille mig overskriften her på newz :
Linux får de jyske blomsterne til at dufte igen.
#17
For rigtig mange år siden, slap der faktisk en Isbjørn ud fra dens anlæg i Aalborg zoo :-)
Jeg husker dog ikke at have hørt noget om at den fangede nogen af de der sælsomme aalborgensere ;-)
Mon iøvrigt den var på vej mod grønlænderkvarteret, eller grønlandshavnen?
For rigtig mange år siden, slap der faktisk en Isbjørn ud fra dens anlæg i Aalborg zoo :-)
Jeg husker dog ikke at have hørt noget om at den fangede nogen af de der sælsomme aalborgensere ;-)
Mon iøvrigt den var på vej mod grønlænderkvarteret, eller grønlandshavnen?
@JensOle - Er din mors elsker jyde siden du har et horn i siden på os?
Vi skulle have givet jer til sverige da vi havde chancen :(
Vi skulle have givet jer til sverige da vi havde chancen :(
#5
Der ligger 3 på sjælland, så vi har også mere end 1 :P
Det dummeste er så at de to af dem ligger med 100 meters afstand.. Eller, det er ret fantastisk når man har været i byen og der er lang kø på den ene af dem :P
Man burde btw konvertere nogle af alle de klamme mcdonalds til burger king'er.. Nøjs!
Der ligger 3 på sjælland, så vi har også mere end 1 :P
Det dummeste er så at de to af dem ligger med 100 meters afstand.. Eller, det er ret fantastisk når man har været i byen og der er lang kø på den ene af dem :P
Man burde btw konvertere nogle af alle de klamme mcdonalds til burger king'er.. Nøjs!
Så blev jeg sgu ædru, var gået i seng da jeg skrev #2, men blev hevet ud af sengen igen da det åbenbart ikke var valgfrit om hvor vidt jeg skulle til morgenfest eller ej.
Der har været forskellige historier hvor den på tv2 nok var den mest useriøse, det passer at der har stået en spand, men den stod der nu godt nok kun en halv dag og problemet blev udbedret dagen efter.
Det Christian svane har udtalt er godt nok useriøst, han er endda præste søn - burde man så ikke tale sandt?
Der var et af herre toiletterne der nemt stoppede og når det gjorde det løb det over, med det resultat at det løb ned af, som det meste væske nu engang gør, men der ligger metal/plastik loftsplader i hele køkkenet og jeg tvivler stærkt på at de ikke skulle kunne holde til lidt urin. I nogen af de artikler der har floreret har det stået at "spanden" altid stod der og det er så fejl agtigt som det nu engang kan være.
Hygeinen fejler ikke noget på burger Kings restauranter (hvert fald ikke dem der er ejet af cresco food/nsp). Vi har en meget høj kvalitets egen kontrol.
Ting der er taget ud af køleskabet må kun stå udenfor i 3 timer i lukket readypans (plastik bøtter med låg) hvilket ikke er meget?
Burgere ligger maks 10 min fra de er lavet til de smides ud.
pommes 7 min maks, twisters 10 min.
Der bliver løbende taget temperatur i køleskabe, vandet til at vaske hænder i, boileren (grillen) osv.
Der har været forskellige historier hvor den på tv2 nok var den mest useriøse, det passer at der har stået en spand, men den stod der nu godt nok kun en halv dag og problemet blev udbedret dagen efter.
Det Christian svane har udtalt er godt nok useriøst, han er endda præste søn - burde man så ikke tale sandt?
Der var et af herre toiletterne der nemt stoppede og når det gjorde det løb det over, med det resultat at det løb ned af, som det meste væske nu engang gør, men der ligger metal/plastik loftsplader i hele køkkenet og jeg tvivler stærkt på at de ikke skulle kunne holde til lidt urin. I nogen af de artikler der har floreret har det stået at "spanden" altid stod der og det er så fejl agtigt som det nu engang kan være.
Hygeinen fejler ikke noget på burger Kings restauranter (hvert fald ikke dem der er ejet af cresco food/nsp). Vi har en meget høj kvalitets egen kontrol.
Ting der er taget ud af køleskabet må kun stå udenfor i 3 timer i lukket readypans (plastik bøtter med låg) hvilket ikke er meget?
Burgere ligger maks 10 min fra de er lavet til de smides ud.
pommes 7 min maks, twisters 10 min.
Der bliver løbende taget temperatur i køleskabe, vandet til at vaske hænder i, boileren (grillen) osv.
#22,
Der er godt nok mange klamme McD's i København. Jeg er helt holdt op med at gå på McD, efter jeg flyttede til København :p
Hygiejnen er heller ikke meget bedre, se blot denne artikel:
Død kvinde på McD
Så kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvad det er JensOle snakker om? - Godt nok er jyder anderledes end københavnere, de er mere venlige og rolige og sådan, men jeg synes nu ikke som sådan, folk lugter mere derovre.
Ud over det virker det også, som om jyder er betydeligt bedre til at stave, hvis man skal dømme alle københavnere ud fra, hvordan JensOle staver.
Der er godt nok mange klamme McD's i København. Jeg er helt holdt op med at gå på McD, efter jeg flyttede til København :p
Hygiejnen er heller ikke meget bedre, se blot denne artikel:
Død kvinde på McD
Så kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvad det er JensOle snakker om? - Godt nok er jyder anderledes end københavnere, de er mere venlige og rolige og sådan, men jeg synes nu ikke som sådan, folk lugter mere derovre.
Ud over det virker det også, som om jyder er betydeligt bedre til at stave, hvis man skal dømme alle københavnere ud fra, hvordan JensOle staver.
#23
Jeg kender en der efter at have været ved psykolog fik en udtalelse, hvor der stod at han havde haft en "hård barndom, bl.a. med forældre der var Jehovas Vidner". Så tænk på hvordan det må være at være vokset op hvor den ene forældre er præst! Med sådanne forældre, er det ingen overraskelse hvis han har et afslappet forhold til sandheden...
-
Jeg er forresten lidt sur på dig! Var det ikke dig der sagde at jeg skulle prøve Burger King, istedet for McD? Nu er jeg ikke i stand til at tage til Aalborg, uden at smutte forbi jer efter et Bacon Whopper Meal. Hvilket resulterede i at min lillebror (ja, nu er han også afhængig) og jeg gik glip af de første 2-3 minutter af Vikingespillet på Lindholm Høje, Lørdag aften :-(
Det Christian svane har udtalt er godt nok useriøst, han er endda præste søn - burde man så ikke tale sandt?Nææ, hvorfor skulle han dog det, når han er vokset op med at det er Ok at lyve. Hans far (eller mor?) får jo endda penge for at stå og lyve for en (lille) "flok" mennesker hver søndag.
Jeg kender en der efter at have været ved psykolog fik en udtalelse, hvor der stod at han havde haft en "hård barndom, bl.a. med forældre der var Jehovas Vidner". Så tænk på hvordan det må være at være vokset op hvor den ene forældre er præst! Med sådanne forældre, er det ingen overraskelse hvis han har et afslappet forhold til sandheden...
-
Jeg er forresten lidt sur på dig! Var det ikke dig der sagde at jeg skulle prøve Burger King, istedet for McD? Nu er jeg ikke i stand til at tage til Aalborg, uden at smutte forbi jer efter et Bacon Whopper Meal. Hvilket resulterede i at min lillebror (ja, nu er han også afhængig) og jeg gik glip af de første 2-3 minutter af Vikingespillet på Lindholm Høje, Lørdag aften :-(
#24
Det at en junkie tager en overdosis på deres toilet har jo ikke noget at gøre med deres hygiejneregler.
I brokker jer over en urinspand på Burger King? I skulle bare vide hvordan det ser ud rundt omkring på landets fabrikker. Jeg arbejdede et år på en bagerifabrik, hvoraf størstedelen af produkterne er til Kohberg (græskarboller, hveder, kanelsnegle, tebirkes, gulerodsboller, rundstykker mm.), og der var hygiejnen til grin. Først og fremmest blev alle deje blandet i hånden, dvs. en bager stod og hældte de forskellige ingredienser op i en stor keddel som så bliver omrørt. Det medfører en stor del fejlproduktioner, hvor der enten er kommet for lidt eller for meget i af de forskellige ingredienser, da opmålingen af disse bliver foretaget af ufaglærte medarbejdere som mig selv. Dvs. jeg havde direkte adgang til til dejen, så hvis jeg fx havde lyst til at snotte i den var der ingen til at stoppe mig. Der er selvfølgelig altid nogen som har adgang til dejen, men der er nu en markant forskel på at det er uddannede bagere og halvkriminelle, ufaglærte tumper, hvilket der var en del af deroppe.
Fabrikken led også under en ret slem kakerlak-invasion, de små sataner var overalt, og eftersom der er fri adgang til dejene, var de også deri. Jeg har flere gange stået og forberedt en dej, hvori der pludselig ligger en sprællevende kakerlak, så ja, der er Kohberg-varer i butikkerne med kakerlaker i, uden tvivl.
Dernæst var der minimal hygiejnekontrol, vi havde samme arbejdshandsker på hele dagen, uanset om de så først var blevet brugt til at håndtere noget olieret maskineri, eller havde ligget på jorden. Derefter blev de brugt ved samlebåndene, så hvis der fx røg en gulerodsbolle af båndet blev den da bare lige samlet op igen (også selvom den røg på gulvet).
Jeg ringede til fødevarekontrollen, de fortalte mig det var firmaets egenkontrol, som havde ansvaret. Hvad fanden er det for noget pis? Ja, der var da kontrol engang imellem og så fik fabrikken en bøde, men det ændrede sgu ikke nogle procedurer.
Nå ja, folk vaskede heller ikke hænder når de havde været på toilet, bl.a. fordi der i lange perioder slet ikke var sæbe på toiletterne.
Det at en junkie tager en overdosis på deres toilet har jo ikke noget at gøre med deres hygiejneregler.
I brokker jer over en urinspand på Burger King? I skulle bare vide hvordan det ser ud rundt omkring på landets fabrikker. Jeg arbejdede et år på en bagerifabrik, hvoraf størstedelen af produkterne er til Kohberg (græskarboller, hveder, kanelsnegle, tebirkes, gulerodsboller, rundstykker mm.), og der var hygiejnen til grin. Først og fremmest blev alle deje blandet i hånden, dvs. en bager stod og hældte de forskellige ingredienser op i en stor keddel som så bliver omrørt. Det medfører en stor del fejlproduktioner, hvor der enten er kommet for lidt eller for meget i af de forskellige ingredienser, da opmålingen af disse bliver foretaget af ufaglærte medarbejdere som mig selv. Dvs. jeg havde direkte adgang til til dejen, så hvis jeg fx havde lyst til at snotte i den var der ingen til at stoppe mig. Der er selvfølgelig altid nogen som har adgang til dejen, men der er nu en markant forskel på at det er uddannede bagere og halvkriminelle, ufaglærte tumper, hvilket der var en del af deroppe.
Fabrikken led også under en ret slem kakerlak-invasion, de små sataner var overalt, og eftersom der er fri adgang til dejene, var de også deri. Jeg har flere gange stået og forberedt en dej, hvori der pludselig ligger en sprællevende kakerlak, så ja, der er Kohberg-varer i butikkerne med kakerlaker i, uden tvivl.
Dernæst var der minimal hygiejnekontrol, vi havde samme arbejdshandsker på hele dagen, uanset om de så først var blevet brugt til at håndtere noget olieret maskineri, eller havde ligget på jorden. Derefter blev de brugt ved samlebåndene, så hvis der fx røg en gulerodsbolle af båndet blev den da bare lige samlet op igen (også selvom den røg på gulvet).
Jeg ringede til fødevarekontrollen, de fortalte mig det var firmaets egenkontrol, som havde ansvaret. Hvad fanden er det for noget pis? Ja, der var da kontrol engang imellem og så fik fabrikken en bøde, men det ændrede sgu ikke nogle procedurer.
Nå ja, folk vaskede heller ikke hænder når de havde været på toilet, bl.a. fordi der i lange perioder slet ikke var sæbe på toiletterne.
#25
Det er godt at høre i er ved at være afhænninge, for mine aktier har det nemlig ikke så godt for tiden, så spred hellere budskabet om at der er go mad på burger king :P
Jeg kan desuden oplyse at burger king i disse dage har crispy chiken til 15,- hvilket er 10,- billigere end normalt.
Burger king i skalborg har desuden en fejl i deres system, så man kan få ekstra salat i burgeren gratis hvis man er til sådan noget fis ;)
Det er godt at høre i er ved at være afhænninge, for mine aktier har det nemlig ikke så godt for tiden, så spred hellere budskabet om at der er go mad på burger king :P
Jeg kan desuden oplyse at burger king i disse dage har crispy chiken til 15,- hvilket er 10,- billigere end normalt.
Burger king i skalborg har desuden en fejl i deres system, så man kan få ekstra salat i burgeren gratis hvis man er til sådan noget fis ;)
27 skrev:#26 Du har lige fået mig til aldrig at ville spise Kohberg-produkter igen :)
Hvad så med alle de andre produkter du benytter, hvor du ikke aner hvordan forholdene på fabrikken er?
Fx. var jeg på besøg på Kjellsens småkagebabrik. Smørret blev opbevaret ved stuetemparatur, og det stank så mange af de besøgende havde svært ved at holde det ud.
Da rundvisningen var færdig fik vi serveret "butter-cookies". Æh ... tak ... eller...
Og så er der nogen der synes jeg er til grin, når jeg godt kan lide tanken om at min mad er så hjemmelavet som muligt. Dvs. første trin ved at lave en god burger er, at sætte grisehegn op, hvis det skal være helt perfekt!
(Man kan dog få MANGE burgere, flæskestege, røgede medister osv. ud af det samme grisehegn. Selve fremstillingen på burger-dagen er ikke værre en hvis råvarerne er købt i supermarkedet, og egentlig ikke meget mere besværlig end at køre omkring Burger King.)
#31
Ork jo da, ligesom jeg giver den salat der har været i kontakt med dressing, and andet "burger snask". Nå måske ikke :D
Ork jo da, ligesom jeg giver den salat der har været i kontakt med dressing, and andet "burger snask". Nå måske ikke :D
#23
Jeg synes det er farligt at udtale sig om andre mennesker som du ikke kender.
Og at du kender den "sande" historie viser jo ikke andet end at du ikke ved noget som helst.
Du er ikke en gang ansat på det pågældende sted så kan ikke se hvordan du kan udtale dig om forholdene, og hvorfor siger du noget som er modstridende til det som ledelse på stedet har udtalt sig?
Vil du også påstå at Burger Kings egen ledelse lyver?
http://tv2nord.dk/default.asp?PageID=4&Program...
Der er TV indslag med Driftchefen som undskylder.
Jeg kan oplyse at jeg er vedkommende som satte det hele igang, og det står jeg gerne ved.
Kan desuden videre fortælle at jeg har været i dialog med ledelsen, sammen med Christian Svane.
Til dette møde som kom vi til enighed om hvordan at Burger King kan forbedre tingene.
Det er beklageligt at hele denne episode er sket, og derfor er jeg også glad for at ledelsen har taget sit ansvar.
Så Jonas Buch, jeg synes ikke du bør kommentere dette når du slet og ret ikke gavner hele debatten noget.
Det som jeg og Svane ville have ud af det, var at den øverste ledelse trådte ind og sagde at nu måtte der gøres noget ved stedet, og forbedre tingene.
Det har nu lykkes og det er vi glade for :)
Det vil medarbejderne på stedet også finde ud af når de skal til møde imorgen.
Desuden er der heller ingen "fejl" i BK9s kassesystem, det er meningen. Og det gælder heller ikke kun salat.
Jonas, du kan gå hen og forværre situationen for Burger King når du nu sviner folk til på nettet når du nok har hold i nogle af dine beskyldninger.
Til dette møde som blev afholdt i dag, var jeg, Svane, Anne (de to medvirkede i indslaget på Tv2), Resturantchefen, Distriktschefen og en repræsentant fra Cresco Food.
Og alle kort kom på bordet, så der er intet at komme efter der.
Der er kommet styr på det værste nu, og vil heller ikke sige at det er farligt at spise der nu.
Og der vil komme mere styr på tingene.
Og hvis du arbejder i BK9, Jonas, som jeg tror du gør så vil du også snart opdage at Cresco laver om på tingene.
Mvh Christian Thostrup
Jeg synes det er farligt at udtale sig om andre mennesker som du ikke kender.
Og at du kender den "sande" historie viser jo ikke andet end at du ikke ved noget som helst.
Du er ikke en gang ansat på det pågældende sted så kan ikke se hvordan du kan udtale dig om forholdene, og hvorfor siger du noget som er modstridende til det som ledelse på stedet har udtalt sig?
Vil du også påstå at Burger Kings egen ledelse lyver?
http://tv2nord.dk/default.asp?PageID=4&Program...
Der er TV indslag med Driftchefen som undskylder.
Jeg kan oplyse at jeg er vedkommende som satte det hele igang, og det står jeg gerne ved.
Kan desuden videre fortælle at jeg har været i dialog med ledelsen, sammen med Christian Svane.
Til dette møde som kom vi til enighed om hvordan at Burger King kan forbedre tingene.
Det er beklageligt at hele denne episode er sket, og derfor er jeg også glad for at ledelsen har taget sit ansvar.
Så Jonas Buch, jeg synes ikke du bør kommentere dette når du slet og ret ikke gavner hele debatten noget.
Det som jeg og Svane ville have ud af det, var at den øverste ledelse trådte ind og sagde at nu måtte der gøres noget ved stedet, og forbedre tingene.
Det har nu lykkes og det er vi glade for :)
Det vil medarbejderne på stedet også finde ud af når de skal til møde imorgen.
Desuden er der heller ingen "fejl" i BK9s kassesystem, det er meningen. Og det gælder heller ikke kun salat.
Jonas, du kan gå hen og forværre situationen for Burger King når du nu sviner folk til på nettet når du nok har hold i nogle af dine beskyldninger.
Til dette møde som blev afholdt i dag, var jeg, Svane, Anne (de to medvirkede i indslaget på Tv2), Resturantchefen, Distriktschefen og en repræsentant fra Cresco Food.
Og alle kort kom på bordet, så der er intet at komme efter der.
Der er kommet styr på det værste nu, og vil heller ikke sige at det er farligt at spise der nu.
Og der vil komme mere styr på tingene.
Og hvis du arbejder i BK9, Jonas, som jeg tror du gør så vil du også snart opdage at Cresco laver om på tingene.
Mvh Christian Thostrup
26 skrev:#24
Det at en junkie tager en overdosis på deres toilet har jo ikke noget at gøre med deres hygiejneregler.
I brokker jer over en urinspand på Burger King? I skulle bare vide hvordan det ser ud rundt omkring på landets fabrikker. Jeg arbejdede et år på en bagerifabrik, hvoraf størstedelen af produkterne er til Kohberg (græskarboller, hveder, kanelsnegle, tebirkes, gulerodsboller, rundstykker mm.), og der var hygiejnen til grin. Først og fremmest blev alle deje blandet i hånden, dvs. en bager stod og hældte de forskellige ingredienser op i en stor keddel som så bliver omrørt. Det medfører en stor del fejlproduktioner, hvor der enten er kommet for lidt eller for meget i af de forskellige ingredienser, da opmålingen af disse bliver foretaget af ufaglærte medarbejdere som mig selv. Dvs. jeg havde direkte adgang til til dejen, så hvis jeg fx havde lyst til at snotte i den var der ingen til at stoppe mig. Der er selvfølgelig altid nogen som har adgang til dejen, men der er nu en markant forskel på at det er uddannede bagere og halvkriminelle, ufaglærte tumper, hvilket der var en del af deroppe.
Fabrikken led også under en ret slem kakerlak-invasion, de små sataner var overalt, og eftersom der er fri adgang til dejene, var de også deri. Jeg har flere gange stået og forberedt en dej, hvori der pludselig ligger en sprællevende kakerlak, så ja, der er Kohberg-varer i butikkerne med kakerlaker i, uden tvivl.
Dernæst var der minimal hygiejnekontrol, vi havde samme arbejdshandsker på hele dagen, uanset om de så først var blevet brugt til at håndtere noget olieret maskineri, eller havde ligget på jorden. Derefter blev de brugt ved samlebåndene, så hvis der fx røg en gulerodsbolle af båndet blev den da bare lige samlet op igen (også selvom den røg på gulvet).
Jeg ringede til fødevarekontrollen, de fortalte mig det var firmaets egenkontrol, som havde ansvaret. Hvad fanden er det for noget pis? Ja, der var da kontrol engang imellem og så fik fabrikken en bøde, men det ændrede sgu ikke nogle procedurer.
Nå ja, folk vaskede heller ikke hænder når de havde været på toilet, bl.a. fordi der i lange perioder slet ikke var sæbe på toiletterne.
Var det et af kohbergs egne bagerier? Har, kortvarrigt, været ansat som konsulent for dem, og der var deres hygiejnekontrol helt psykotisk. Bare for at komme ind til distributionslageret for at hente prøver, skulle vi have kitler, huer, handsker og fodtøj på, altsammen sådan noget engangs noget, som blev smidt ud når vi gik ud. Og det var altså lageret hvor varene var pakket og klar til at blive sendt ud til butikkerne.
Desuden blev vores biler tjekket og rengjort 1 gang ugenligt, både i varerummet og i førerkabine. Igen, her var kun brød som var uåbnet og pakket sammen. Ligesom når du handler i butikken.
Skal dog siges, at jeg kun var ansat der som en slags vikar, og kun var der 2 uger ca., så kan være jeg var inde i en vild periode. ; )
http://nordjyske.dk/aalborg/forside.aspx?ctrl=10&a...
Artikel som også støtter mit udsagn :)
Så håber ingen tager #23 seriøst da han ikke har indblik i sagen.
Artikel som også støtter mit udsagn :)
Så håber ingen tager #23 seriøst da han ikke har indblik i sagen.
40 skrev:Var det et af kohbergs egne bagerier? Har, kortvarrigt, været ansat som konsulent for dem, og der var deres hygiejnekontrol helt psykotisk. Bare for at komme ind til distributionslageret for at hente prøver, skulle vi have kitler, huer, handsker og fodtøj på, altsammen sådan noget engangs noget, som blev smidt ud når vi gik ud. Og det var altså lageret hvor varene var pakket og klar til at blive sendt ud til butikkerne.
Desuden blev vores biler tjekket og rengjort 1 gang ugenligt, både i varerummet og i førerkabine. Igen, her var kun brød som var uåbnet og pakket sammen. Ligesom når du handler i butikken.
Skal dog siges, at jeg kun var ansat der som en slags vikar, og kun var der 2 uger ca., så kan være jeg var inde i en vild periode. ; )
Fuck it, jeg afslører sgu bare navnet, det er H C Andersen Bagergården i Haderslev, som er ejet og ledet af Kohberg. Jeg vil dog også lige nævne at der har været en stor renovation af stedet siden jeg stoppede for et år siden, så ved ikke hvor slemt det står til nu.
#43
Jeg vil dog også lige nævne at der har været en stor renovation af stedet siden jeg stoppede for et år siden,Renovation
43 skrev:40 skrev:Var det et af kohbergs egne bagerier? Har, kortvarrigt, været ansat som konsulent for dem, og der var deres hygiejnekontrol helt psykotisk. Bare for at komme ind til distributionslageret for at hente prøver, skulle vi have kitler, huer, handsker og fodtøj på, altsammen sådan noget engangs noget, som blev smidt ud når vi gik ud. Og det var altså lageret hvor varene var pakket og klar til at blive sendt ud til butikkerne.
Desuden blev vores biler tjekket og rengjort 1 gang ugenligt, både i varerummet og i førerkabine. Igen, her var kun brød som var uåbnet og pakket sammen. Ligesom når du handler i butikken.
Skal dog siges, at jeg kun var ansat der som en slags vikar, og kun var der 2 uger ca., så kan være jeg var inde i en vild periode. ; )
Fuck it, jeg afslører sgu bare navnet, det er H C Andersen Bagergården i Haderslev, som er ejet og ledet af Kohberg. Jeg vil dog også lige nævne at der har været en stor renovation af stedet siden jeg stoppede for et år siden, så ved ikke hvor slemt det står til nu.
Nå ok, kan jeg ikke udtale mig om, besøgte kun bageriet i taastup, samt deres frysehus som jeg ikke lige ka huske hvor ligger pt :)
38 skrev:Jeg synes det er lidt interessant, med disse diskutioner der deler Danmark op i to: Vest for fyn, og øst for fyn.
Der må være nogle, som føler sig overset. Lige i dette tilfælde er det vist en god ting. ;-)
Det er fordi der er enighed om at Fyn er dér hvor man stopper op for at pisse, eller at det er vejbumpet når man (af uransaglige årsager) er på vej over på den anden side.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.