mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
... der fortæller NioBe at hun bare skal sende naboen på plejehjem :) der er nok ikke lige så mange unge nu til dags der har råd til at sidde i et hus
#4401
Der vil give dig ret. Med mindre man selv har en del arbejde ved siden af skolen. Nok være nemest hvis man er 2 om en lejlighed med arbejde,
Hus er der nok meget få unge mennesker der køber..
Jeg ville nok også være lidt kedelig nabo... Tror også selv bliver lejlighed for mit vedkommende...
------------------------------------------------------------------------
Pizza lavet på jord varme er ganske udmærket. Dog skal den nok stå langtid før det bliver godt...
Chips over bål, det er også bare godt. Det er også noget af det bedste der kan laves... Den eneste ulempe er bare man skal ikke bruge en plastik emballage til det. Da resulter i at den kan smelte lidt, og derfor ikke virker optimalt bagefter...
Der vil give dig ret. Med mindre man selv har en del arbejde ved siden af skolen. Nok være nemest hvis man er 2 om en lejlighed med arbejde,
Hus er der nok meget få unge mennesker der køber..
Jeg ville nok også være lidt kedelig nabo... Tror også selv bliver lejlighed for mit vedkommende...
------------------------------------------------------------------------
Pizza lavet på jord varme er ganske udmærket. Dog skal den nok stå langtid før det bliver godt...
Chips over bål, det er også bare godt. Det er også noget af det bedste der kan laves... Den eneste ulempe er bare man skal ikke bruge en plastik emballage til det. Da resulter i at den kan smelte lidt, og derfor ikke virker optimalt bagefter...
...der er virkeligt imponeret over de keramiske knive fra Aldi i denne uge.
...der kigger over på hans "billige" keramiske kniv til 950Kr.
...der kigger over på hans "billige" keramiske kniv til 950Kr.
... som lige har fået sin Steam account hijacked (IGEN) samt GMail. Fucking keylogger, men jeg har bare ikke fundet den... og jeg har lige formateret! :(
...der vil accelere sit korpus over i retning af sengen, i håb om at momentet vil være nok til at tippe ham ud af kontorstolen.
..der overvejer at lave helt vild og voldsom aftensmadsagtigt aftensmad i aften. F.eks. torskerogn på rugbrød.... >_<
... der lige skriver opskriften ned (igen):
Skræl kartofler - put i gryde, hæld salt på, hæld vand over, sæt på blus - maks. Når det koger sæt blus ned på lavt (under 4 på mit komfur).
Pil/Hak løg. Find pande (lille). Put pande på blus - maks. Smelt fedt (jeg bruger smør) i pande - skru ned på mellem blus (6 på mit komfur - 9 er maks). Lig løgringe på pande, vent til de er gyldne (dette kommer med træning, det er LIDT FØR de bliver brune/svitsede).
I mens kartfolerne forsøger at koge/løgene er i gang med at varme op, skær da svinemørbraden i to (dette er til én person!), og put den anden del tilbage i fryseren (bemærk at mørbraden selvfølgelig skal være tøet op...). Skær mørbraden på langs, først, for at få en større overflade (så tager det mindre tid at lave maden), således at mørbraden, i stedet for at være rund, er halv-rund, fordi "siderne" falder ned. Det svarer til at man skærer ned ca. halvvejs. Drys salt / peber på mørbrad. Når løgene er færdige, ligges kødet på. Vent til det er nogenlunde brunt og nemt at stikke igennem med en gaffel.
Når kødet er færdigt, puttes ca. én spiseske mel ned i panden, som piskes. Tag evt. panden fra blusset før du putter mel i panden, så det ikke steger fast. Pisk rimeligt - det skal være en rimelig klumpet substans pga. mel + fedt. Hæld derefter vand fra kartoflerne / fløde (alm. piskefløde eller madlavningsfløde) ned i panden, og bliv ved med at piske, til panden er ca. halvt fuld, og sovsen har nået en flydende, men "sovset" substans. Den er sædvanligvis hvid, når jeg laver det. Tilsæt farve efter behov - smag til med salt/peber. Når du er færdig så skulle kartoflerne også gerne være færdige - kontrollér med en gaffel; De skal være hårde nok til at stikke i, men bløde nok til at kunne stikke halvvejs ned i, uden problemer.
Done!
Skræl kartofler - put i gryde, hæld salt på, hæld vand over, sæt på blus - maks. Når det koger sæt blus ned på lavt (under 4 på mit komfur).
Pil/Hak løg. Find pande (lille). Put pande på blus - maks. Smelt fedt (jeg bruger smør) i pande - skru ned på mellem blus (6 på mit komfur - 9 er maks). Lig løgringe på pande, vent til de er gyldne (dette kommer med træning, det er LIDT FØR de bliver brune/svitsede).
I mens kartfolerne forsøger at koge/løgene er i gang med at varme op, skær da svinemørbraden i to (dette er til én person!), og put den anden del tilbage i fryseren (bemærk at mørbraden selvfølgelig skal være tøet op...). Skær mørbraden på langs, først, for at få en større overflade (så tager det mindre tid at lave maden), således at mørbraden, i stedet for at være rund, er halv-rund, fordi "siderne" falder ned. Det svarer til at man skærer ned ca. halvvejs. Drys salt / peber på mørbrad. Når løgene er færdige, ligges kødet på. Vent til det er nogenlunde brunt og nemt at stikke igennem med en gaffel.
Når kødet er færdigt, puttes ca. én spiseske mel ned i panden, som piskes. Tag evt. panden fra blusset før du putter mel i panden, så det ikke steger fast. Pisk rimeligt - det skal være en rimelig klumpet substans pga. mel + fedt. Hæld derefter vand fra kartoflerne / fløde (alm. piskefløde eller madlavningsfløde) ned i panden, og bliv ved med at piske, til panden er ca. halvt fuld, og sovsen har nået en flydende, men "sovset" substans. Den er sædvanligvis hvid, når jeg laver det. Tilsæt farve efter behov - smag til med salt/peber. Når du er færdig så skulle kartoflerne også gerne være færdige - kontrollér med en gaffel; De skal være hårde nok til at stikke i, men bløde nok til at kunne stikke halvvejs ned i, uden problemer.
Done!
...der tror at vi bliver nød til at lave en Ministry of Food for nørder.
Jeg tror der er mange der ikke kan finde ud af at lave mad :)
Jeg tror der er mange der ikke kan finde ud af at lave mad :)
Jakob Jakobsen (4423) skrev:Jeg tror der er mange der ikke kan finde ud af at lave mad :)
...der (næsten) HELT SIKKERT IKKE kan finde ud af at lave mad... Oh well, sult lærer mig at koge? Eller noget i den retning xD
#4433
Så er det mig, der ikke er opdateret.
Jeg har lavet springgymnastik indtil for et år siden, i SG, Svendborg Gymnastikforening, og da min træner og en af deres trænere er brødre, har vi haft nogle træninger med dem, med dertil hørende byture. De kan virkelig drikke, de gutter, skal lige siges :D
Til DM plejede vi også at tørlægge arrangementet.
Jeg har nu tænkt mig at starte igen, men på et mindre seriøst plan (selvom det dog ikke lyder særlig seriøst, men har den fornemmelse af at gymnaster er de elitesportsfolk, der drikker mest. Ikke at jeg klager.)
Så er det mig, der ikke er opdateret.
Jeg har lavet springgymnastik indtil for et år siden, i SG, Svendborg Gymnastikforening, og da min træner og en af deres trænere er brødre, har vi haft nogle træninger med dem, med dertil hørende byture. De kan virkelig drikke, de gutter, skal lige siges :D
Til DM plejede vi også at tørlægge arrangementet.
Jeg har nu tænkt mig at starte igen, men på et mindre seriøst plan (selvom det dog ikke lyder særlig seriøst, men har den fornemmelse af at gymnaster er de elitesportsfolk, der drikker mest. Ikke at jeg klager.)
... Der lige har udfyldt registrerings papire på motorkontoret, hvorefter jeg kigger på mine fingre som så er smadret ind i blæk, htf did that happen :S
... som har fået sin Gmail-bruger tilbage, da idioten ændrede både sikkerhedsspørgsmål OG -svar til "kkk". Jeg har formateret til W7, skiftet til en lang og kompleks kode (selvom det nok var rootkit, keylogger, etc.) OG hentet AVG!
... der stadig vent på svar fra Steam support :)
... der stadig vent på svar fra Steam support :)
...der vil anbefale Daniel-Dane at skifte til Avast.
...der har været uden for at mange vira er røget igennem AVG hos hans kunder.
...der har været uden for at mange vira er røget igennem AVG hos hans kunder.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.