mboost-dp1

det var ligegodt satans


Gå til bund
Gravatar #1 - Mamad (moveax1ret)
30. sep. 2010 20:44
Gravatar #2 - røvskæg
30. sep. 2010 21:09
Bakingsoda i kogevandet eller i kølevandet ?

Bliver det med eller uden skinet ?
Gravatar #3 - myplacedk
30. sep. 2010 21:15
1) Kog ægget i 12 minutter (OK)
2) Afkøl med is (What?)
3) Tilføj "baking soda" til isvandet (What-what?)
4) Pil enderne af ægget (Without any peeling at all?)
5) Blæs ægget ud af skallen (Og det skal jeg servere for andre? Nah, kan vist kun bruges når jeg er alene)
6) Grib ægget hvis du kan

Så er det da langt nemmere bare at pille ægget.

1) Kog ægget
2) Bank ægget mod noget til skallen er knust hele vejen rundt
3) Træk skallen i ét stykke
Gravatar #4 - Mamad (moveax1ret)
30. sep. 2010 21:16
jaja- men det handler jo ikke om at det er nemt........det handler om at det er SEJT!
Gravatar #5 - myplacedk
30. sep. 2010 21:24
#4
Ah. OK så.
Gravatar #6 - Ronson ⅍
1. okt. 2010 00:13
Jeg har åbenbart magiske fingre, for det tager da ingen tid at pille et hårdkogt æg? Plejer bare at skylle dem med koldt vand så hurtigt som muligt, og så glider skallen næsten af.

At spise æg er i grunden vammelt nok, skal fandme ikke have noget en anden har stået og spyttet og pustet på for at få ud..
Gravatar #7 - Slettet Bruger [3437722596]
1. okt. 2010 06:44
"oh hai, jeg har ikke fået diller i et stykke tid, så hvorfor æder du ikke mit ubrugte menstrations snask" - Hønen
Gravatar #8 - MiniatureZeus
1. okt. 2010 07:04
Da jeg arbejdede i et storkøkken og skulle pille en milliard æg, som var blevet kogt i en dampovn, puttede vi æggene i en stor balje isvand og tilsatte noget pulver (Kan ikke huske hvad der stor på æsken, men var vidst lavet til at pille æg) og så var de meget nemmere at pille.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login