mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
PHP-Ekspert Thoroughbreed (72192) skrev:#91
HA! Veganer er det sidste jeg nogensinde bliver - jeg spiser alt for meget kød, og jeg nyder hvert en mundfuld. ISÆR rødt kød! Puha jeg nyder at spise en CO2 forpestende ko!
Tænk - jeg gør faktisk veganerne en tjeneste! Det gavner miljøet hver gang jeg spiser en ko - for så er den jo dræbt! Det giver mindre CO2!
Ej at forglemme hvor meget lort der lukkes ud, ved transport af eksotiske fødevarer til veganerne. Tænk en gang. Hver gang en veganer starter bilen, bruger han/hun døde dyr.
#00 Jeg ved det ikke, jeg er tydeligvis ikke ekspert da jeg ikke går op i om smør mangler "lidt duft".
Also, hvornår starter vi smørguiden.dk?
...der ikke var klar over at "Vores Smørbart" også er 75% smør, men til 13 kr/250g kan det da ikke svare sig, det er jo samme pris som lurpak på tilbud
Also, hvornår starter vi smørguiden.dk?
...der ikke var klar over at "Vores Smørbart" også er 75% smør, men til 13 kr/250g kan det da ikke svare sig, det er jo samme pris som lurpak på tilbud
... der lavede flanksteak til aftensmad (Prego ala. Lisbon)
Og deraf en pointe om smør: Jeg var løbet tør for ghee (klaret smør), så brugte alm. smør. Jeg havde glemt hvor nemt det brænder på og ryger hele køkkenet til.
Så en tilføjelse til #04:
Klaret smør (ghee).
(Og det er meget billigt at købe i 5-10L tinbøtter hos den lokale Indier eller Tyrker, og kan holde sig i 3-6 måneder)
Og deraf en pointe om smør: Jeg var løbet tør for ghee (klaret smør), så brugte alm. smør. Jeg havde glemt hvor nemt det brænder på og ryger hele køkkenet til.
Så en tilføjelse til #04:
Klaret smør (ghee).
(Og det er meget billigt at købe i 5-10L tinbøtter hos den lokale Indier eller Tyrker, og kan holde sig i 3-6 måneder)
#7
SÅ meget klaret smør bruger jeg nu heller ikke, så jeg kan godt klare mig (tøhø) ved selv at smelte det og hælde det fra.
Men prøv at forestil dig at lave en hvilken som helst sovs (beurre blanc, bearnaise whatever) med den abomination jeg postede på side 1444! Føj. For. Satan.
SÅ meget klaret smør bruger jeg nu heller ikke, så jeg kan godt klare mig (tøhø) ved selv at smelte det og hælde det fra.
Men prøv at forestil dig at lave en hvilken som helst sovs (beurre blanc, bearnaise whatever) med den abomination jeg postede på side 1444! Føj. For. Satan.
Claus Jørgensen (72205) skrev:#04
... og fløde, selvfølgelig.
Naturligvis.... 38% eller intet. Det der falske pis der smager af kokos er lige til at smide i håndvasken. Er det ikke creme fine eller sådan noget det hedder?
PHP-Ekspert Thoroughbreed (72209) skrev:#7
SÅ meget klaret smør bruger jeg nu heller ikke, så jeg kan godt klare mig (tøhø) ved selv at smelte det og hælde det fra.
Men prøv at forestil dig at lave en hvilken som helst sovs (beurre blanc, bearnaise whatever) med den abomination jeg postede på side 1444! Føj. For. Satan.
Jeg ved ikke med klaret smør. Når jeg steger pandekager, er det altid i smør. Den teknik jeg benytter, er først at varme panden op til mega høj temperatur. Når smøret rammer panden, så bruner det og giver pandekagerne en mere dunkel og brun farve. De smager lidt mere søde og lidt af nødder syntes jeg. Jeg har kun set den med farven på pandekagerne en gang før. Det var min farmor som gik bort omkring 1986. Hun stegte kun i svinefedt. Hvis man får det rigtige svinefedt, så har det intet smag overhovedet. Det når utroligt høje temperaturer, og er helt fantastisk at stege i. Problemet i dag, er at det typisk smager af ornekød. Jeg tror at det er fordi så få mennesker brnytter det, at de så producerer det for billigt. Men man kan ikke komme udenom at svindefedt af høj kvalitet, har ingen smag og man kan stege ved højere temperatur end olier. Stegt i svinefedt, får pandekager, de helt rigtige "tigerstriber". Største minus, er at kolelstorolet stiger hvis man benytter det dagligt.
PHP-Ekspert Thoroughbreed (72212) skrev:
#11
Sørgeligt - er der nogen der stadig har kontakt til ham?
Jeps, han arbejder for mig....... høh... :P
Eller; teknisk set, så arbejder han for et firma som arbejder for det firma jeg er ansat i og han hjælper mig nogen gange med at hive data ud af vores databaser. Det er han også god til!
Men han nævnte at han ikke brugte sitet så meget længere og ønskede at begrændse sit online footprint fremover. Han ville dog ikke afvise at dukke op senere med et andet brugernavn.
#15
Hils ham! Det er længe siden jeg har snakket med ham.
Måske også smart nok - altså det med at tænke på sit online footprint. Altså, når man ser på det bag sølvpapiret ;)
Hils ham! Det er længe siden jeg har snakket med ham.
Måske også smart nok - altså det med at tænke på sit online footprint. Altså, når man ser på det bag sølvpapiret ;)
#18
Nånå, så bliver man med det samme sur :D Jamen det har jeg skam lige prøvet at gøre - nogle folk skifter jo nummer ret ofte
-- edit --
Og der kom sørme et svar - der kan man bare se.
-- edit2 --
Og så begynder han gu' hjælpe mig at nævne en eller anden mandsling ... SÅ BRUG DOG NEWZ NAVNE! :D
(Also, nu ved jeg sørme hvad Qw hedder AFK)
Nånå, så bliver man med det samme sur :D Jamen det har jeg skam lige prøvet at gøre - nogle folk skifter jo nummer ret ofte
-- edit --
Og der kom sørme et svar - der kan man bare se.
-- edit2 --
Og så begynder han gu' hjælpe mig at nævne en eller anden mandsling ... SÅ BRUG DOG NEWZ NAVNE! :D
(Also, nu ved jeg sørme hvad Qw hedder AFK)
PHP-Ekspert Thoroughbreed (72220) skrev:
(Also, nu ved jeg sørme hvad Qw hedder AFK)
https://media2.giphy.com/media/l4pTggVcd2ej7NOpy/s...
Qw_freak (72221) skrev:PHP-Ekspert Thoroughbreed (72220) skrev:
(Also, nu ved jeg sørme hvad Qw hedder AFK)
https://media2.giphy.com/media/l4pTggVcd2ej7NOpy/s...
Fun fact. Min svoger har samme navn.
...der var til aalborg karneval i går. Jeg gik sammen med en, men kunne ikke finde nogen andre jeg kender. Mobilnettet var underligt, så jeg kunne ikke komme i kontakt med så mange. Under jagten på andre, var vi oppe på toppen af et parkeringshus, hvor jeg ved at folk nogengange havde sidet og festet, men de eneste som også var der, var civil betjente som skulle finde ud af om vi var efterlyst. Sjovt nok tøvede de med at vise politiskilte, så de fik ikke de fire sidste i mit CPR nummer. De snakkede noget om at det så ville tage længere tid at checke whatever, men 5 minutter syntes jeg ikke var lang tid. Oh well... Ned i jomfru ane gade og drikke videre.
#27
Det ser ud til at deres opsummering er fra wikipedia. Det er dog lidt underligt at de referer til kommunen og ikke byen i deres meta-data. Tænker deres wiki cache er out-of-date.
Mit resultat: https://i.imgur.com/nP1Ib3d.png
Det ser ud til at deres opsummering er fra wikipedia. Det er dog lidt underligt at de referer til kommunen og ikke byen i deres meta-data. Tænker deres wiki cache er out-of-date.
Mit resultat: https://i.imgur.com/nP1Ib3d.png
... der tog en kombination af Gin, Tequila, Morfin og Paracetamol omkring midnat
... der ikke kunne sove alligevel
... der nu føler sig lidt ala. Fear and Loathing in Stockholm
... der ikke kunne sove alligevel
... der nu føler sig lidt ala. Fear and Loathing in Stockholm
Claus Jørgensen (72233) skrev:... der tog en kombination af Gin, Tequila, Morfin og Paracetamol omkring midnat
Morfin og alkohol er ikke den bedste cocktail. (det øger morfinens virkning, så som døsighed og kan give øget forvirring) Jeg giver CBM ret i at du burde snakke med nogen der ved noget omkring kroppen.
...der tænker at hvis folk syntes at Japansk pizza er underligt, så lad være med at bestille det i Brazilien. Jeg fik sgu billeder af en pizza med en halv annanas som pynt, et bildæk som pynt og en levende hane.
https://firstwefeast.com/eat/2015/11/crazy-brazili...
https://firstwefeast.com/eat/2015/11/crazy-brazili...
arne_v (72243) skrev:#morfin
Giver man overhovedet morfin som tabletter udenfor hospitaler idag?
Jeg troede at alt udenfor hospitaler var skiftet til OxyCodon/OxyContin og Fentanyl/Fentora.
Ikke at de er bedre. De er også noget stads.
Min bror fik det i pilleform på recept, da han havde smadret ryggen så meget at han lå ned i 23 ud af 24 timer. Han havde for stor respekt overfor valmuen til at tage det, og kunne begynde at tænke klart nok til at klare dagen, efter at have røget en cigaret med pot og drukket et stort glas portvin. Han ville undgå morfin for alt i verdenen, hvis han kunne finde noget der var langt mindre skadeligt for kroppen. Så den stod på øko-"oregano", dyrket under åben himmel fra ikke-forædlede planter.
CBM (72208) skrev:En tilføjelse til #4: ketchup
Og soja. Her kan jeg lide at have tre udgaver i køkkenet. Der er sushi soja når min forlovede vil spise sushi. Så har jeg kikoman japansk til forårsruller og andet i den retning. Og så har jeg en billig mega saltet kina soja, til når jeg laver barbeque marinade.
arne_v (72243) skrev:
Ikke at de er bedre. De er også noget stads.
Apropos så kører der sag i Oklahoma:
https://www.cnn.com/us/live-news/johnson-and-johns...
Ronson ⅍ (72247) skrev:...der aldrig har prøvet at stege ting i ketchup og soya...
Prøv denne gril-marinade her:
- En spsk mørk sirup.
- 2, 3 eller 4 fed presset hvidløg. (afhængig af din glæde ved det)
- En kvart flaske af den billige Rema1000 soja.
- Halv spsk almindelig rød paprika.
- Chilli efter personlig lyst og smag.
- En kvart tsk tørret koriander.
- Godt med frisk kværnet sort peber.
- En lille smule olie, så køddet ikke brænder fast.
Stik huller igennem kød, her og der og lad det trække et par timer i marinaden før du griller det. Husk at røre rundt i det en gang hver halve time. Det smager rigtig godt med nakkekoteletter men total awesomme med kyllingefillet. Du kan marinere alt slags kød på samme tid i denne marinade, så det letter arbejdet. (og opvasken)
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.