mboost-dp1

S: Opskrift på en god chili con carne


Gå til bund
Gravatar #1 - vandfarve
10. dec. 2010 15:45
Jay Jay, I summon thee!

Flotte fyre,

Som opskriften lægger op til, så søger jeg en opskrift på en god chili con carne. Hvis du mener, at du har verdens bedste opskrift, så skriv den her eller send et link.
Gravatar #2 - coday
10. dec. 2010 15:46
Jeg har en opskrift på at blive rig.
HBO 10000kr+fragt
Gravatar #3 - vandfarve
10. dec. 2010 15:47
coday (2) skrev:
Jeg har en opskrift på at blive rig.
HBO 10000kr+fragt


Send mig en tom kasse, så skal jeg skide i den for dig. Ganske gratis, endda.

But seriously, opskrift or GTFO.
Gravatar #4 - Jakob Jakobsen
10. dec. 2010 15:56
Følger du ikke med? :D
Gravatar #5 - illishar
10. dec. 2010 15:56
Burde overskriften så ikke være "K: Opskrift på en god chili con carne"?

Den her: http://saiber.dk/doks/Opskrifter/Chili%20John%C2%B...

+ afarter af samme, er ret gode. Man bruger rigtig kød til rigtig chilli con carne. (Ikke det der hakkede vakum-pakkede pjat) Wooooo surprise!
Gravatar #6 - LinguaIgnota
10. dec. 2010 15:58
Gravatar #7 - vandfarve
10. dec. 2010 16:53
Jakob Jakobsen (4) skrev:
Følger du ikke med? :D


Jeg anede slet ikke, at det forum eksistererede, og havde derfor ikke set den tråd. Spank you.

To spørgsmål:

1) Hvor længe kan retten tåle at simre?

2) Hvor mange personer er den til?
Gravatar #8 - vandfarve
10. dec. 2010 16:54
illishar (5) skrev:
Burde overskriften så ikke være "K: Opskrift på en god chili con carne"?

Den her: http://saiber.dk/doks/Opskrifter/Chili%20John%C2%B...

+ afarter af samme, er ret gode. Man bruger rigtig kød til rigtig chilli con carne. (Ikke det der hakkede vakum-pakkede pjat) Wooooo surprise!


My bad. "S" står her for "søger", men jeg kan godt se, at det kan misforståes.
Gravatar #9 - Jakob Jakobsen
10. dec. 2010 17:10
vandfarve (7) skrev:

To spørgsmål:

1) Hvor længe kan retten tåle at simre?

2) Hvor mange personer er den til?


Laver jeg den i gryde, lader jeg den normalt simre ½-2 timer, alt efter hvor sulten jeg er.
I slow cookeren, kan den stå ved høj i 2 timer og lav i 4-6 timer.

Det er en af de retter der bliver bedre dagen efter.
Jeg vil mene at der er til 6-8 sultne personer.
Gravatar #10 - sally1
10. dec. 2010 23:18
Hi Dear?
My name is Sally, i was searching for a friend and i came across your profile today at (
/newz.dkk) lovely site and became interested on you, so please my dear if you really want my communication,i will like you to contact me directly to my private email:box ([email protected]) i hope we can move from here,so that it will enable me to write you back with details of me and my pictures,
Thanks for your understanding.
Sally.
Gravatar #11 - vandfarve
10. dec. 2010 23:53
I tager pis på mig, gutter...
Gravatar #12 - illishar
11. dec. 2010 07:09
#10 Hello dear Sally, my name is Illishar. My familly is very poor. We live in a house made of cow poo and there's war in my country. Every night soldiers come and rape my sister and our sheep. But I am not unhappy. We live a good life. If you send me money, I can come and visit you. Please write me.
Gravatar #13 - illishar
11. dec. 2010 07:13
vandfarve (11) skrev:
I tager pis på mig, gutter...

Ingredienser som kaffe og øl, plejer nu at fungere bedre.
Gravatar #14 - cjoey
11. dec. 2010 09:52
S er for sælges, Q er for søger :-)

En rigtig nørd ved hvad Q står for ;-)
Gravatar #15 - squad2nd
11. dec. 2010 13:07
#14
Queer?
Gravatar #16 - cjoey
12. dec. 2010 10:48
Hø hø
Gravatar #17 - OxxY
12. dec. 2010 12:02
Min grundopskrift minder meget om jakobs, jeg pleger dog at hælde noget habanero sauce og evt noget dijon i for lige at give det et pift og noget konsistens. :)
Gravatar #18 - BluepaiN
16. dec. 2010 21:17
Du kan smide næsten hvad som helst i.

Det eneste krav er at der skal være så meget chili i, at du sidder og tuder og ringer til mor når du er tønden dagen efter.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login