mboost-dp1

Hvad skal du ha til aftensmad?


Gå til bund
Gravatar #1 - Kris
21. sep. 2009 10:28
Jeg er ved at være ret træt af at finde på spændende nye ting at spise til aftensmad og jeg gider ikke spise de samme 7 ting hver uge.
Opskrifter på nettet er et helvede at skulle igennem, og selvom nørder generelt ikke er kendt for at lave det mest fantasifulde mad, så kunne det da være lidt interessant at høre hvad folk skal spise til aftensmad. :)

Så...Hvad skal du ha til aftensmad i aften?
Gravatar #2 - Rasmus064
21. sep. 2009 10:39
Kræver denne tråd at man selv laver det?
Hvis det ikke så er dette hvad jeg skal spise i aften.

MANDAG AFTEN I KANTINEN:
PASTA MED OKSEKØDSSTRIMLER I LET CREMET MADAGASCAR-SAUCE VENDT MED RUCOLA, DRYSSET MED BAGTE CHERRYTOMATER
Gravatar #3 - laspe18
21. sep. 2009 10:51
Hvad end kantinen serverer. Det er nu engang nemmere - og mere spændende end pommesfritter med ketchup, som jeg selv får fremstillet.
Gravatar #4 - Slettet Bruger [1951105840]
21. sep. 2009 10:53
hm.. nu er jeg i kbh, så langt væk fra mors gryde... det ender nok med mc doodle til aftensmad.

Gravatar #5 - paradise_lost
21. sep. 2009 11:01
Kartofler/pasta og millionbøf med babymajs, cocktailpølser, bacon mm.
Gravatar #6 - myplacedk
21. sep. 2009 11:12
Jeg aner ikke hvad jeg skal have lige i aften, men en af mine favorit-lidt-udsædvanlig-men-stadig-nem-at-lave ting:

Spaghetti Carbonara a la nem. Egentlig tager jeg bare nogle røgede skinketern fra fryseren, tør dem i en wok, hælder nogle ingredienser over, tilsætter kogt spaghetti, og værsgo'.

Men mere typisk roder jeg en eller anden gryderet sammen. Der kan man jo putte næsten hvad som helst i, så jeg tager bare hvad jeg nu lige finder. (Er næsten nemmere at lave, når der ikke er købt ind til det.)

(Og frisk pasta FTW! Lynhurtig at tilberede, smager bedre. Næsten lige så godt som hjemmelavet pasta.)
Gravatar #7 - MiniatureZeus
21. sep. 2009 11:31
Har en halv svinemørbrad som der skal komme et eller andet interessant ud af, eventuelt i samhold med bacon i skiver og røget bacon i tern og nogle cocktailpølser... Over vejer lidt noget mørbradgryde...
Gravatar #8 - Clauzii
21. sep. 2009 11:47
Pasta
Piskefløde
Bacon
Oksekød /fra en landslagter
Champignon
Forårsløg
Paprika
Karry
Fl. tomater /øko
Basilikum
Revet ost
Flüte m/smør
Friskkværnet peber
Gravatar #9 - Svindleren
21. sep. 2009 12:07
#7
kunne du ikke bare tage en hel gris ? :)
Gravatar #10 - Magten
21. sep. 2009 12:11
wn1 (9) skrev:
#7
kunne du ikke bare tage en hel gris ? :)
Kunsten ved at lave mad, er jo at tilsætte så mange forskellige dele fra en gris som muligt :D

#1
Tror det bliver en wok gryde med nudler, kylling, diverse grøntsager, og alt godt krydderi fra hylden.. Det plejer at virke fint :D
Gravatar #11 - praktikant muffe AKA pewbe
21. sep. 2009 13:57
Ingenting...........
Gravatar #12 - Caek of Doom
21. sep. 2009 15:13
Det kommer sgu an på hvad jeg lige orker at lave .... og selvfølgelig hvad jeg har af ingredienser.
Gravatar #13 - holmen
21. sep. 2009 16:06
Stegte ørred steaks med kogte kartofler og gulerødder med hollandaise sauce.
Gravatar #14 - Riotfellow
21. sep. 2009 16:11
Bacon.
Gravatar #15 - Mads33
21. sep. 2009 17:51
Kims
Riotfellow (14) skrev:
Bacon.

Snack
Gravatar #16 - Imperial
21. sep. 2009 17:59
Fisk o.O
Gravatar #17 - Bastardo
21. sep. 2009 20:02
øl
Gravatar #18 - D_V
21. sep. 2009 20:18
Køge bugt kro, eller rettere det var hvad jeg fik.
Som fejring af endt projekt for en kunde.
Gravatar #19 - guds skovl
21. sep. 2009 20:18
Cup Noodles.. ikk ligefrem fødselsdagsmad :(
Gravatar #20 - Caek of Doom
21. sep. 2009 20:22
Det blev så spaghetti med pastasovs! Omnomnomnom
Gravatar #21 - vandfarve
22. sep. 2009 05:08
D_V (18) skrev:
Køge bugt kro, eller rettere det var hvad jeg fik.
Som fejring af endt projekt for en kunde.


Altså, nede ved Verdens Ende?
Gravatar #22 - Kris
22. sep. 2009 06:32
Endte med at smække frisk paste på en pande sammen med paprika, hvidløg, tomater, bacon og kylling + fransk karrysauce til siden. - Smagte faktisk overraskende godt, og var billigt.
Gravatar #23 - Imperial
22. sep. 2009 07:14
Caek of Doom (20) skrev:
Det blev så spaghetti med pastasovs! Omnomnomnom


Der skal da ikke pastasovs i til spaghetti :O
Gravatar #24 - Caek of Doom
22. sep. 2009 10:18
Imperial (23) skrev:
Der skal da ikke pastasovs i til spaghetti :O


Haha, men det hedder da vel ikke spaghettisovs? :P
Gravatar #25 - paradise_lost
22. sep. 2009 11:14
Caek of Doom (24) skrev:
Haha, men det hedder da vel ikke spaghettisovs? :P


Kødsovs?
Gravatar #26 - Coney
22. sep. 2009 11:25
Caek of Doom (24) skrev:
Haha, men det hedder da vel ikke spaghettisovs? :P


Tomatsovs?? Jeg må indrømme at jeg faktisk er ganske tabt her:P

Men btw så tror jeg at jeg skal have porretærte... Men det kommer lige an på om jeg skal lave det selv.... For så bliver det nok nærmere pasta carbonara a' la mig:)
Gravatar #27 - paradise_lost
22. sep. 2009 11:37
Brændende kærlighed idag!
Gravatar #28 - myplacedk
22. sep. 2009 12:54
Imperial (23) skrev:
Der skal da ikke pastasovs i til spaghetti :O

Hvorfor i alverden dog ikke det? Du får det til at lyde som om spaghetti ikke er pasta.
Gravatar #29 - Coney
22. sep. 2009 13:24
myplacedk (28) skrev:
Hvorfor i alverden dog ikke det? Du får det til at lyde som om spaghetti ikke er pasta.


Jamen hvad f*** er pastasovs:D?
Gravatar #30 - myplacedk
22. sep. 2009 13:33
Coney (29) skrev:
Jamen hvad f*** er pastasovs:D?

Det er en tomatsovs af en art. Jeg ved ikke hvad forskellen er, måske er det bare en tomatsovs der er velegnet til pasta. ;-)

Dolmio er en populær fabrikant af færdig pastasovs. (Den danske hjemmeside er nede lige nu, men de engelske saucer er nok ikke meget anderledes.)
Gravatar #31 - myplacedk
22. sep. 2009 13:35
paradise_lost (25) skrev:
Kødsovs?

Der er ikke kød i en typisk pastasauce. Men en gang kødsovs er da fint at smække på en gang pasta.

Evt. en færdig Dolmio med en gang fars i, hvis man ikke lige har overskud til mere end 3 ingredienser.
Gravatar #32 - Svindleren
22. sep. 2009 16:14
hahah.... jeg skal have rugbrød + makrel og så en protein shaker :D wuuuhuuu
Gravatar #33 - Ndrskv
22. sep. 2009 16:50
Biksemad... Hjemmelavet... Ikke det der Maren Frost kødaffaldsproduktruskomsnusk med KÆMPE grålige klumper (haha... svineklumpjoken fra Stand-up.dk igår... Nevermind) kød af ubestemmelig oprindelse... Men en god gang hjemmebikset mad... Det er guf... Selvfølgelig med rugbrød, rødbeder & engelsk sauce til...
Gravatar #34 - Spiderboy
27. sep. 2009 10:22
I aften skal jeg ikke have noget særligt, men forleden dag lavede jeg cuvettesteg med kroketter og hjemmelavet whiskeysauce sammen med en kammerat.

Ellers er det ofte forskellige varianter af spaghetti bolognese, forskellige oksestege, gullasch, osv. jeg spiser. Når jeg på et tidspunkt bliver "modig" nok til at udfordre mine egne evner i et køkken vil jeg lære at lave bl.a. risengrød, quiche og en ordentlig chili con carne. :-)
Gravatar #35 - Tumleren
27. sep. 2009 10:24
Lasagne
Gravatar #36 - conFen
27. sep. 2009 10:50
Igår blev det til italienske kødboller, frisk pasta, haricots verts og tomatsauce.

Idag skal de italienske kødboller der ikke blev blandet med tomatsaucen igår, bruges som tilbehør til tomatsuppe.
Gravatar #37 - Kris
27. sep. 2009 17:21
Den står på lam i karrysovs med ris herhjemme i aften. Lidt søndagsforkælelse skal der til. :)
Gravatar #38 - paradise_lost
27. sep. 2009 17:27
Kalkunbryst i citron/oregano/basilikum/tomat marinade med ris
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login